BILJARTKRIJT
KRIJT OP TIJD

online Biljart KRIJT EN HOUDERS kopen

Biljart keuen zijn er in verschillende gewichten en afmetingen. Bij Biljartkeu.nl hebben wij een ruime collectie keuen van diverse merken. Wat de beste biljartkeu voor u is, hangt af van uw eigen speelstijl en smaak. Lees online onze tips en bestel online een keu of maak een afspraak en kom langs in onze biljartwinkel in Berlicum om de verschillende biljart keuen te bekijken en uit te proberen.

5 tips voor een biljart keu kopen?

Hoe kiest u de beste biljartkeu uit? In vijf stappen leggen we uit wat u moet weten voordat u een biljartkeu koopt.
1. Kies gewicht: Als u libre of kaderspel speelt dan kiest u een keu tussen de 470 en 500 gram uit. Wilt u liever driebanden spelen, dan kunt u beter een zwaardere keu kiezen van 510, 520 of 530 gram als gewicht. Ideaal voor driebanden.
2. Kies topeind: Als u een libre keu kiest van bv. 500 gram dan krijgt u standaard een topeind van 11mm, als u een zware keu neemt dan krijgt u in plaats van de 11 mm topeind  een wat dikkere top en pommerans van 12 mm voor driebanden.
3. Kies biljart accessoires: Naast een biljartkeu neemt men vaak ook een biljart koffer of biljart tas met biljartkrijt en  onderhoud set. Ook kiest men regelmatig voor een biljarthandschoen. Ook voor biljartkeu en biljart onderhoud zit u bij ons goed.