BILJARTHANDSCHOEN

online een Biljarthandschoen kopen

Een biljarthandschoen is er in verschillende afmetingen en kleuren. Bij Biljartkeu.nl hebben wij vele biljart handschoenen van diverse merken. 
Lees onze tips en bestel online een handschoen of maak een afspraak en kom langs in onze biljartwinkel in Berlicum om een biljarthandschoen te proberen.

5 tips voor een biljarthandschoen kopen?

Hoe kiest u de beste biljartkeu uit? In vijf stappen leggen we uit wat u moet weten voordat u een biljartkeu koopt.
1. Kies gewicht: Als u libre of kaderspel speelt dan kiest u een keu tussen de 470 en 500 gram uit. Wilt u liever driebanden spelen, dan kunt u beter een zwaardere keu kiezen van 510, 520 of 530 gram als gewicht. Ideaal voor driebanden.
2. Kies topeind: Als u een libre keu kiest van bv. 500 gram dan krijgt u standaard een topeind van 11mm, als u een zware keu neemt dan krijgt u in plaats van de 11 mm topeind  een wat dikkere top en pommerans van 12 mm voor driebanden.
3. Kies biljart accessoires: Naast een biljartkeu neemt men vaak ook een biljart koffer of biljart tas met biljartkrijt en  onderhoud set. Ook kiest men regelmatig voor een biljarthandschoen. Ook voor biljartkeu en biljart onderhoud zit u bij ons goed.