POOLBALLEN

online een pool ballen kopen

Als je gaat poolen dan kan je verschillende spel types kiezen, waarbij u steeds weer een ander aantal speelballen nodig heeft. Het meest gespeelde spel op recreatief niveau is het 8-ball, gevolgd door 9-ball en straight pool. Biljartkeu.nl heeft een groot assortiment pool ballen, waaronder: poolballen sets, losse poolballen, Aramith crzay 8-ball en diverse soorten training ballen. Bekijk onze ruime collectie pool ballen en bestel ze direct online.

5 tips voor een pool ballen kopen?

De verschillende nummers en de kleuren op de pool ballen zijn kenmerkend. Een poolballen set is van de nummers 1 tot en met 15 en heeft een witte  bal.
De zwarte nummer 8 is de bal die als laatste in de pocket moet. De nummers 1 tot 7 zijn de ”hele” ballen en de nummers 9 tot en met 15 zijn de ”halve”.

Dé online webshop voor elke pool liefhebber. Biljartkeu.nl heeft een divers assortiment en u vindt er alles voor poolen op professioneel en recreatief niveau. In ons brede assortiment treft u ook Aramith Continental pool ballen. De kleinste uitvoering heeft een doorsnede van 25 mm en de grootste uitvoering is 57,2 cm. Deze serie is zeer voordelig geprijsd. Dat komt doordat de nummers op de ballen zijn gedrukt in plaats van ingelegd. Deze opdruktechniek is goedkoper, vandaar dat de poolballen ook voor een lage prijs geproduceerd worden. Ook is het fenolhars gehalte lager. Dit zijn bijvoorbeeld prima poolballen voor de kleinere pooltafel thuis. Speelt u op professioneel niveau? Dan raden wij aan om te kiezen voor een duurzamere set.