Potje poolen!

BEKIJK ONZE POOLTAFEL COLLECTIE ONLINE

Wil je een nieuwe pooltafel kopen? Dan ben je bij Eureka aan het juiste adres, want wij hebben verschillende pooltafels op voorraad.
Poolbiljarts zijn er in diverse soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Met elke tafel heb je gegarandeerd urenlang plezier.

tips voor een POOLTAFEL kopen?

Bij Eureka vind je voor iedere ruimte en elke stijl de juiste poolbiljarts. In de ruime showroom en werkplaats staan vele biljarts, pool en snooker tafels. Het is ook mogelijk om in onze showroom een potje te biljarten, poolen of snookeren. Er zijn diverse tafels voor commercieel gebruik en pool / eettafel combinaties. Met een Eureka pooltafel haal je goede kwaliteit en service in huis voor een aantrekkelijke prijs. Geen zin om zelf je pooltafel in elkaar te zetten? Informeer dan naar onze professionele montage service of voeg de montageservice direct aan je bestelling toe.

1. Ruimte afmeting pooltafel bepalen
2. Kies een bijpassende pool accessoires set
3. Richt je ruimte in met bijbehorende biljart accessoires

Diverse maten mogelijk.

6ft voor de kleinere ruimte.

7 ft & 8 Ft (voor thuis en horeca)

9 ft (officiële matchtafel)

Diverse sets te koop. Van goedkoop naar duurdere sets.

We hebben alle biljartaccessoires , van o.a. krijtjes tot scoreborden in ons assortiment. 

Bestellen kan online. Er zit een complete beschrijving bijgesloten. Wanneer je een beetje handig bent geen probleem. De tafel door ons laten plaatsen is ook een optie!

pooltafel